Van de voorzitter: Drukte in de bestuurskamer

Nieuwe sponsors

Afgelopen zaterdag was het feest in de bestuurskamer. Om 13:00 stond de gehele sponsorcommissie, inclusief nieuw lid Jeffrey Verbeek klaar om maar liefst 5 nieuwe sponsors te ontvangen. Een mooi moment en fijn dat deze bedrijven mee willen helpen om KMD verder te helpen zijn doelstellingen te bewerkstelligen. 

Aan tafel hadden we Eva van Grieks restaurant Milos (Wateringseveld), Rick Grimbergen van Belisol (kozijnen, deuren en schuifpuien) uit Wateringen, Marc de Gier van restaurantketen Hudson, Niels Zuidgeest van www.1908.nl (http://www.1908.nl) [1908.nl] en onze eigen Ruud de Boer (auteur, docent en eigenaar van Merk-Expert) zitten. Met al deze geweldige sponsors hebben we een mooi contract getekend. We zijn trots op hun bijdrage. 

Tijdens de foto’s en het tekenen van de contracten konden we vanuit het raam genieten hoe KMD2 het ene na het andere doelpunt erin wist te schieten. Na de 7-0 winst hebben ze de koppositie weer overgenomen. A.s. zaterdag staat de kraker tegen Lyra op het programma, de huidige nummer twee.

Na de festiviteiten werd het tijd om alles gereed te maken voor de wedstrijd van KMD1. We hadden een bestuurskamer vol met genodigden en gasten. Waar Peter van der Berg er steevast een feest van maakt met de pupil van de week, hadden we Ab van der Berg als erelid en Gerben Voois van Gemeenten Belang Westland uitgenodigd. Ook de lokale pers maakten zijn entree,  AD coryfee Hans Bos, fotograaf Frank van Leeuwen en WOS radioverslaggever Piet.  

De wedstrijd van KMD1 verliep stroef. Na een matige eerste helft was de spirit wel terug in de tweede helft maar bleek de opgelopen schade niet meer te herstellen ondanks een fraai doelpunt van Noah Wiezer. Eindstand (1-3). 

Na de wedstrijd en het huldigen van de speler van de week werd er nog uitgebreid geëvalueerd. Maar wellicht belangrijker is dat wij ons verhaal hebben kunnen delen met Gerben van Gemeenten Belang Westland. Zoals eerder gemeld komen wij een kunstgrasveld tekort om voor al onze leden voldoende trainingsmomenten te verzorgen. Volgens het rekenmodel van de KNVB komen we met de huidige twee kunstgrasvelden tekort. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze leden voldoende kunnen bewegen/trainen, daarom willen we graag met een extra kunstgrasveld uitbreiden. 

Team van de week O23-1 speelde om 14:30 uur hun wedstrijd tegen koploper SVC’35. Met een keurige 3-1 overwinning in de 4de divisie konden zij zich rustig richting kantine bewegen om de bar te gaan bemannen. Het is mooi om te zien dat dit team het principe van “team van de week” serieus neemt en allen aanwezig zijn om de bar te draaien en alles schoon te maken.

Vrijwilligersavond 

Zoals elk jaar nodigen we onze vrijwilligers weer uit voor een mooie avond. Joost de Waard (Penningmeester) en Marleen van Paassen (Secretaris) hebben een mooie avond voorbereid. We doen altijd onze uiterste best om al onze vrijwilligers persoonlijk uit te nodigen maar het kan zijn dat we hierin niet volledig zijn. Daarom aan iedere vrijwilliger bij deze de uitnodiging om deze geweldige avond te bezoeken. Aanmelden kan via deze link: Bevestig je komst door je aan te melden (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm5i3D0sSm5jj4gHAQUAVHt9awzZ6OjPAzdWvCdvQupi99Ww/viewform)

430611247_961500479013589_5907412276322093662_n 430611247_961500479013589_5907412276322093662_n