Mededelingen en besluiten van de bestuursvergadering van 21-11-2023.

De feestdagen en kerstvakantie staan alweer voor de deur, en ook op KMD hebben we een korte stop tijdens de vakantie. In de week van 11 december zijn de laatste trainingen.

Op zaterdag 16 december zijn er nog een aantal wedstrijden gepland, daarna start de winterstop. De eerste trainingen starten weer in de week van 8 januari.

De eerste wedstrijden verwachten we weer op 20 januari van het nieuwe jaar. 

Na alle feestdagen kan er geproost worden op de nieuwjaarsborrel, deze zal plaatsvinden op 13 januari, de inloop is vanaf 16 uur. 

Peter Beukers heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met de ledenadministratie. Hier wordt een opvolger voor gezocht. 

Een hulde voor Theo vd Kaaij. De tafels en stoelen die “over” waren boven zijn via Markplaats verkocht. 

De laatste termijn voor het betalen van de contributie is verlopen. De leden die nog niet betaald hebben worden benaderd om tot betaling over te gaan. 

De nieuwe ledverlichting is opgehangen, zodat iedereen ook op de donkere dagen kan blijven voetballen. De ledverlichting is gefinetuned om overlast voor de buren te voorkomen. 

Vrouwen 1 heeft een nieuwe trainer, John Verhoeven. John is na een aantal jaar weggeweest te zijn weer terug bij de dames van KMD. 

De grote clubactie was een groot succes! We hebben door de inzet van de jeugd 3240 loten verkocht en 7776 euro opgehaald voor de speeltuin. 

Het bestuur

bestuur bestuur