Henk van Stee (ex-Sparta) geeft gasttraining aan JO11-JO12 op maandag 15 mei as.

Dit seizoen ben ik, Michel de Wit trainer van KMD JO11, een aantal keer met Leon Steenks mee geweest naar de box van Sir Winston Fun & Games https://www.sirwinstonfungames.nl/ (https://www.sirwinstonfungames.nl/) bij ADO Den Haag. Daar ben ik in gesprek geraakt met Henk van Stee. Henk van Stee is een oude bekende in de voetbal wereld. Hij is profvoetballer geweest bij Sparta (4 jaar) en een jaar bij De Graafschap. Vanaf 1990 is hij als trainer werkzaam geweest bij de volgende clubs. Sparta, VVV Venlo, Interim bij Feyenoord. 

Bij Shaktar Donetsk en Zenit is Henk van Stee hoofd opleidingen geweest. Bij laatst genoemde zelfs technisch directeur.  Een man met veel voetbalkennis en veel ervaring. Tegenwoordig traint hij zijn kleinzoon.

Hij vindt het leuk om op het veld te staan. Tijdens een gesprek met Leon en mij gaf hij aan dat hij het ook weleens leuk vind om onze jongens training te geven, dit ook als bedankje aan Sir Winston waar hij vaak welkom is als gast bij zowel ADO als bij Sparta. Een gouden kans voor ons en voor KMD.

Nu hebben we afgesproken dat Henk samen met zijn schoonzoon Geert Arend Roorda op maandag 15 mei een gedeelte van de training komt geven bij de JO11 en JO12.  Geert Arend is ook geen onbekende trouwens. Geert Arend heeft onder andere gevoetbald bij Heereveen, Sparta en NEC. Geert Arend is ook trainer geweest van onder andere Sparta Jeugd en Jong Sparta en verder bij Richmond (jeugd.)

We hopen dat zoveel mogelijk jongens en meiden aanwezig zijn om deze training mee te doen. Een ervaring voor ze die wel heel gaaf is, lijkt mij. De ouders mogen natuurlijk ook komen kijken.

 

 

download download
download (1) download (1)