Vacature Bestuurslid Kantinezaken 

Het bestuur van sv KMD op zoek naar een bestuurslid Kantinezaken (voorheen een onderdeel van de bredere bestuursfunctie Algemene zaken). Deze nieuwe bestuursfunctie richt zich enkel op alles wat er speelt rondom de bar, keuken en kantine. 
 
De kantine is, naast onze voetbalvelden, de spil van onze vereniging. We zijn trots en zuinig op onze kantine, waar vele ouders, leden en vrijwilligers graag met elkaar een bak koffie of een biertje drinken. Daarnaast vinden in onze kantine vaak activiteiten plaats, zoals feestjes, de sinterklaasviering voor de jeugd en het vieren van kampioenschappen. 
 
Als bestuurslid kantinezaken ontwikkel je binnen het bestuur van KMD visie voor de lange termijn voor onze bar en keuken. Daarnaast ben je onderdeel van de barcommissie. Samen met de leden van de barcommissie zorg je dat de kantine optimaal draait: samen denken jullie na over het assortiment, zorgen jullie voor de organisatie van de keuken en de bar, dragen jullie bij aan het instrueren van bar- en keukenvrijwilligers en zien jullie toe op de eisen behorende bij de hygiënecode en de alcoholwet. Daarnaast onderhouden jullie contacten met instanties die betrokken zijn bij het reilen en zeilen in de kantine, zoals o.a. het beheren van de contracten van leveranciers of de schoonmaak van de accommodatie. Naast de barcommissie ben je ook bestuurlijk aanspreekpunt voor de feestcommissie.
 
In de functie van bestuurslid Kantinezaken ben je de linking pin namens het bestuur in de contacten met de commissieleden en de ondersteunende vrijwilligers. Je kunt goed met mensen omgaan en snapt wat nodig is om de vrijwilligers die betrokken zijn, te kunnen verbinden. Je kunt goed de taken delegeren, omdat de uitvoering door kundige leden wordt ingevuld. Jij bewaakt als bestuurslid juist de doelen voor de middel- en lange termijn. 
 
Wil jij jezelf graag inzetten voor onze vereniging en herken jij jezelf in onderstaande vaardigheden, of wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Dide van Adrichem via secretaris@sv-kmd.nl (mailto:secretaris@sv-kmd.nl). 

download download