Mededelingen en besluiten uit de bestuursvergadering van 6 april 2022

• Peter van den Berg en Patrick Kriek waren eind maart te gast bij Haaglanden Voetbal. Heb je aflevering gemist? Kijk hem dan via deze link terug: video-haaglanden-voetbal-aan-tafel-met-peter-van-den-berg-en-patrick (https://haaglandenvoetbal.nl/2022/03/30/video-haaglanden-voetbal-aan-tafel-met-peter-van-den-berg-en-patrick-kriek/?bclid=IwAR002uRAmCr4uOJDeBwDhgT_GAHQhFxWLxoKsqqr0wEjciJVGz9umBhPYuE)

• Zaterdag 9 april 2022 was voor de jeugd de aanmeld dag voor volgend seizoen. We zochten voornamelijk aanmeldingen voor de JO7, JO8, JO9. Vanaf de JO10 zit KMD eigenlijk voor alle leeftijden vrijwel vol. De dag is druk bezocht!

•  De KNVB heeft geconcludeerd dat de voetbalpiramide voor het amateurelftal, lopend van een groot aantal 5e klassen aan de onderkant van de piramide tot één poule in de tweede divisie, langzaam scheef aan het groeien is. De KNVB heeft besloten de voetbalpiramide te gaan aanpassen voor eerste elftallen.  Als gevolg hiervan zal in het seizoen 22/23 en 23/24 een versterkte degradatie plaatsvinden. Hoeveel teams precies zullen degraderen uit de derde klasse is op dit moment nog niet duidelijk. Zie voor meer informatie: https://www.knvb.nl/voetbalpiramide (https://www.knvb.nl/voetbalpiramide)

• De Jumbo is een gave voetballen-actie gestart. Van maandag 4 april t/m zondag 15 mei kun bij de Jumbo je sparen voor voetballen van KMD.

• Met uitzondering van de baromzet (door de sluiting in de wintermaanden), staan we er financieel vergelijkbaar voor in vergelijking met afgelopen seizoenen.

• Naar aanleiding van het Westlandse Sportakkoord wordt op 30 april de campagne “Westland Wint” uitgerold bij alle Westlandse sportverenigingen om de positieve sportcultuur te benadrukken.  De campagne is onder andere gericht op de rol van ouders langs de lijn, NIX geen alcohol <18 jaar en inclusiviteit binnen de vereniging. Daarnaast zijn er trainingen en workshops beschikbaar op dit gebied.

• In verband met de Dodenherdenking zal het KMD complex op woensdag 4 mei vanaf 19.30 uur gesloten zijn. Alle trainingen met een eindtijd later dan 19.30 uur zullen komen te vervallen.

• In juni en juli staan er veel evenementen gepland op KMD om het seizoen af te sluiten! 11 juni zal het 7x7 eindtoernooi plaatsvinden op KMD. 18 juni zal het jaarlijkse All Stars toernooi georganiseerd worden. Van 24 tot en met 26 juni vindt het jeugdkamp plaats. 1 juli wordt voor de jongste jeugd het Effiesnach georganiseerd.

 

 

bestuur bestuur