Vrijwilligersavond 20 mei 2022

Vervul jij een vrijwilligersfunctie op KMD of draag je je steentje bij als sponsor? Geef je dan nu op voor de vrijwilligersavond op 20 mei! Graag willen we jullie namelijk bedanken voor je bijdrage aan het succes van KMD! Aangezien we afgelopen jaren onze vrijwilligers niet hebben kunnen bedanken tijdens de vrijwilligersavond, zijn ook de vrijwilligers van de afgelopen twee seizoenen uitgenodigd. 

 

Je bent welkom in de KMD kantine vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Dit jaar géén buffet (dus zorg voor een goed gevulde maag), maar een verrassende invulling van de avond. Tipje van de sluier: zorg voor getrainde lachspieren! En natuurlijk is er ook genoeg tijd voor een drankje, een hapje en een dansje!

Als je op deze unieke avond aanwezig wilt zijn, geef dan zo snel mogelijk via de link aan of je komt en of je eventueel je partner meeneemt:  Aanmelding vrijwilligersavond 20 mei 2022 (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesEqx20oWlatFoiV_jSitpuQAhM8AtrvaV4erxi535M2h12Q/viewform)


Tot vrijdag 20 mei!


Namens de bestuursleden van KMD,
Peter, Joost, Marco, Anton, Martin, Ruud, Patrick, Frank & Dide