Kantine open

Coronaregels blijven van kracht

We hebben allemaal kunnen zien en horen dat het voetbal zaterdag op amateurniveau weer van start mag. Goed nieuws. Ook is besloten dat de sportkantines open mogen. Belangrijk is dan wel dat we ons allemaal aan de algemene bekende coronaregels houden. Ook dat is deze week meerdere keren verteld. 

Concreet betekent dit het volgende:

* Aanstaande zaterdag zijn de bar en keuken weer geopend . Bar tot 18.00 en keuken tot 17.30

* We zitten in de kantine en gaan niet rondlopen.

* Bij toegang tot de kantine vindt een coronacheck plaats via de app/QR code op je mobiel.  Je (vanaf 18 jaar) hebt alleen toegang tot de kantine, kleedkamers en toiletten met een geldig CTB . (Coronatoegangsbewijs) ( Meer info en details)  (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-coronabewijs-en-coronatoegangsbewijs/vraag-en-antwoord/coronatoegangsbewijs-regelen)

* Heb begrip voor een eventueel kleine bar- en keukenbezetting. Het kan zijn dat ook daar uitvallers zijn.

 

Op trainingsavonden gelden dezelfde coronaregels. Ook dan vragen we om jullie begrip en eigen verantwoordelijkheid. Iedereen moet voor 22.00 van het terrein zijn.

 

Mochten de corona omstandigheden wijzigen, bijvoorbeeld door het uitvallen van meerdere teams, medewerkers, officials etc. of het nog verder toenemen van de besmettingen dan kunnen we het beleid aanpassen. We houden jullie op de hoogte via deze site en de Facebookpagina.

 

Voor nu, fijn dat we zaterdag weer kunnen voetballen en elkaar weer zien. Samen komen we ook door deze periode heen. Hoe beter we ons aan de regels houden, hoe eerder zijn we er vanaf. 

 

Bestuur KMD

 

Test bailine (1) Test bailine (1)