Mededelingen en bestuursbesluiten

Mededelingen en bestuursbesluiten uit de bestuursvergadering van 23 november 2021

De Algemene Ledenvergadering van 26 november jongstleden kon helaas niet doorgaan in verband met de gewijzigde Coronamaatregelen. Op vrijdag 21 januari 2022 zal de Algemene Ledenvergadering alsnog worden gehouden. We steken, net als vorig jaar, in op een digitale editie.  Mocht het te zijner tijd toch mogelijk zijn om met een grote groep fysiek bij elkaar te komen, zullen we de vergadering alsnog ‘live’ in de kantine van KMD houden. 

Op KMD zal komende periode een jeugdraad worden opgericht. De jeugd heeft de afgelopen periode laten zien goede ideeën te hebben op verschillende onderwerpen en vraagstukken. Hier maken wij als vereniging natuurlijk graag gebruik van! Ben of ken jij een jeugdlid van KMD die het leuk zou vinden mee te denken over KMD, stuur dan een mail naar Peter van den Berg via voorzitter@sv-kmd.nl (mailto:voorzitter@sv-kmd.nl)

Afgelopen weken zijn er nieuwe barcaptains geworven om leiding te geven tijdens de barshifts op de zaterdag. Inmiddels hebben zich bijna 20 enthousiaste barcaptains aangemeld! We zoeken nog een aantal vrijwilligers om de ploeg te versterken. Je kunt je aanmelden via vrijwilligers@sv-kmd.nl (mailto:vrijwilligers@sv-kmd.nl)   

Het Corona beleid van afgelopen zaterdag zal komend weekend worden voortgezet. Het terrein is niet toegankelijk voor bezoekers en de kantine zal gesloten blijven.