Corona Update

Voor vrijdag meer informatie!

Corona update

 

We hebben het allemaal gehoord in de persconferentie. Er komen nieuwe maatregelen aan die ook voor KMD gelden. Of we het daar nu mee eens zijn of niet, we hebben er rekening mee te houden.

Wat zijn die regels, die voor ons als KMD van belang zijn; :

Het is belangrijk dat op elke locatie waarbij een coronatoegangsbewijs geldt deze wordt gescand en het ID-bewijs wordt gecontroleerd en dat iedereen die zo’n locatie bezoekt de persoonlijke QR-code én een geldig ID-bewijs laat zien.

Het coronatoegangsbewijs is vanaf 6 november verplicht voor:

Publiek bij sportwedstrijden, zowel professioneel als amateur. Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd.

Georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar, zoals: sportschool, groepslessen, voetbal, zwemmen. Dit geldt voor sporters en publiek in alle binnen- en buitensportlocaties, inclusief sportkantines.

Dat geldt dus ook op ons hele terrein.

Wij verwerken op dit moment alle informatie en vragen en komen uiterlijk vrijdag met een meer uitgebreider antwoord op alle vragen en een besluit hoe we hier als vereniging mee om gaan.  Ook wachten we nog op een officieel bericht van de KNVB. Dit met name op het gebied van voetbaltechnische zaken als het wel of niet doorgaan van de wedstrijden.

Daarna zullen we jullie verder informeren.

Zijn er nu urgente vragen stuur dan een e-mail naar integriteit@sv-kmd.nl (mailto:integriteit@sv-kmd.nl)

Bestuur KMD

covid kmd covid kmd