Tussenstand technisch kader jeugd 2021-2022

Bij KMD zijn we druk bezig met de aanstelling van het technisch kader voor het seizoen 2021-2022.
Dit gebeurt stapsgewijs; eerst de hoofdtrainers, dan de technische commissie, dan de jeugdcommissie en vervolgens (mede afhankelijke van de teamindelingen) het overig technisch kader.

Afgelopen weken zijn er gesprekken met alle huidige hoofdtrainers geweest.

Feroz Jhagroe heeft de afgelopen seizoen positieve naam gemaakt bij KMD als trainer van de JO19. We hadden graag gezien dat Feroz aan zou blijven als hoofdtrainer, maar we begrijpen volkomen dat hij meer tijd wil hebben om zijn kinderen te zien voetballen bij KMD. Feroz onwijs bedankt voor de afgelopen tijd, en we zijn blij dat je betrokken wil blijven in een andere rol voor KMD!

Kaëlig Morsdorf heeft het in zijn eerstejaars als hoofdtrainer bij de JO13 erg goed gedaan! We zijn dan ook in overleg wat we het komend seizoen voor elkaar kunnen betekenen. Kaëlig is alleen in afwachting van zijn studie en hierop zullen we moeten wachten. KMD heeft zeker de ambitie om een mooi plekje voor Kaëlig binnen haar organisatie in te ruimen!

Jeremy van der Stap gaat stoppen als hoofdtrainer van de JO17, de reden hiervoor is dat hij meer tijd en aandacht kan geven aan alle anderen teams vanuit zijn rol als Hoofd Jeugd Opleiding.

We zijn blij dat de andere hoofdtrainers hun ja-woord hebben gegeven voor het komend seizoen! 

Voor komend seizoen ziet het er tot zover uit;

JO19 Appie Chtatou

JO17 Vacature

JO15 Vacature

JO13 Jeroen Diependaal

JO12-JO11 Gary Rijkers

JO10-JO9 Suraj Jankie

JO8 Vacature

JO7 Vacature

Jeugdkeepers John Schonewille

De meidenafdeling mag hierin niet vergeten worden. Hierover volgt een aparte update hoe de organisatie bij de meidenafdeling eruit komt te zien.

Voor bovenstaande vacatures gaan we op zoek naar capabele vervangers die bij ons clubbeleid passen. Mocht je vragen, opmerkingen en/of interesse hebben? Neem dan contact op met hoofdjeugdopleidingen Jeremy van der Stap via hoofdjeugdopleidingen@sv-kmd.nl of 0646355788.

Met sportieve groet,

Anton Wouters
Jeugdvoorzitter

Patrick Kriek
Bestuurslid Technische Zaken

Jeremy van der Stap
Hoofdjeugdopleidingen

 

naamloos naamloos