Oliebollentoernooi!

De laatste zaterdag voordat de winterstop begint kun je maar op één manier afsluiten en dat is met een heus oliebollentoernooi! Binnen de diverse lichtingen (jongens en meisjes) is er gemixt en zijn er uiteindelijk zes toernooien gespeeld! Alle teams kregen hun eigen teamnaam, zoals de kerstmannen, rendieren, appelflappen, oliebollen etc.

En wat was het weer een succes! Er werd gestreden alsof je alleen oliebollen zou verdienen bij de winst van het toernooi. Gelukkig hadden we meer dan genoeg oliebollen voor spelers, coaches en scheidsrechters dankzij Meesterbakker Roodenrijs! Mocht u nog opzoek zijn naar heerlijke oliebollen met de feestdagen? Neem een kijkje op de website van Meesterbakker Roodenrijs (https://roodenrijs.meesterbakker.nl/) .

Ondertussen zijn we bij de jeugd al weer actief bezig met gesprekken met de hoofdtrainers voor het nieuwe seizoen 2021-2022. In januari verwachten wij duidelijkheid te hebben en zullen wij d.m.v. een nieuwsbericht een update plaatsen op de website.

Alle spelers, ouders en vrijwilligers bedankt voor jullie inzet, support en begrip en geniet van de winterstop. Vanaf maandag 11 januari gaat er weer getraind worden, verdere informatie zal gecommuniceerd worden via de mail/groepsapps.

Hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling en tot in januari!

Met sportieve groet,

Anton Wouters
Jeugdvoorzitter

Patrick Kriek
Bestuurslid technische zaken

Jeremy van der Stap
Hoofdjeugdopleidingen

oliebol1 oliebol1
oliebol2 oliebol2