Laten we het zo houden

Corona of niet, hier doen we het allemaal voor

De afgelopen weken zijn we met heel veel mensen in de weer geweest om alle, aan ons opgelegde, maatregelen uit te voeren en te handhaven. Ik denk dat we kunnen stellen dat we er alles aan doen om het in goede banen te leiden. Er wordt over het algemeen positief op gereageerd en we doen ons best om ons eraan te houden toch? We gaan er ook mee door zo lang het nodig is. Speciale aandacht vragen wij wel voor het samenzitten in grote groepen na de wedstrijden. Binnen gebeurt dat gelukkig niet, maar buiten zien we dat toch nog steeds gebeuren. Simpele vraag, zorg in ieder geval voor voldoende afstand. Van de weerman kregen we deze verwachting, dus zaterdag is het denk ik prima vertoeven op het terras, zowel voor als achter de kantine. We denken nog na over een eventuele partytent, voor als het weer omslaat. Daarover houden we jullie op de hoogte.

 

Tenslotte: We doen het niet voor ons plezier al die maatregelen, en ja verkeerde voorbeelden halen de publiciteit, maar wij willen toch allemaal dat KMD gevrijwaard blijft van besmettingen en we moeten er toch niet aan denken om op zaterdag en de doordeweekse dagen het beeld van zoveel plezier en saamhorigheid te moeten missen als het virus weer de kop op steekt? 

 

Samen komen we eruit en de beste methode om van alle maatregelen af te komen is en blijft je er zoveel als mogelijk aan te houden! 

Bestuur KMD  

2020-09-02 17.12.03 2020-09-02 17.12.03
2020-09-03_11-21-03 2020-09-03_11-21-03