Elleboogje

Rare tijden

Het zijn rare tijden. Het bestuur van KMD heeft moeten besluiten om alle activiteiten op ons sportpark te staken. We nemen de tijd tot 31 maart om te kijken hoe de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus zich ontwikkelen. Tot die tijd is ons sportpark dicht! Helaas, we zien het graag anders maar volgen de KNVB in haar besluit en we volgen vooral de ontwikkelingen. We vertrouwen op uw begrip en stellen de gezondheid van onze leden voorop. Het zijn rare tijden waar mensen elkaar met een elleboogje begroeten en de persoonlijke hygiëne en gezondheid een belangrijk onderwerp van gesprek zijn. Het coronavirus domineert de media en de komende dagen zullen uitwijzen welke verzwarende maatregelen er nog op ons afkomen. Ik hoop dat het gezond verstand blijft prevaleren en dat we snel weer kunnen genieten van onze sport en de sociale contacten op KMD. We houden u op de hoogte via de diverse social media.

 

KMD medewerkers avond gaat niet door

Vorige week stak KMD2 nog de draak met het verschijnsel coronavirus. Op ludieke wijze was de KMD kantine omgetoverd tot karantine. Een week later zijn we gesloten en hebben we de medewerkersavond van 21 maart moeten schrappen. Even geen cabaret en even geen grappen op KMD. Dat is jammer want de nuance ontbreekt volledig waar mensen panikeren, waar angst domineert en waar ze het zelfs in hun hoofd halen om te gaan hamsteren. Samen voor ons eigen, laat de rest de rambam krijgen! 

 

Doe ff normaal

De afgelopen dagen zijn een rollercoaster geweest in berichtgevingen en de acties die we als bestuur hebben moeten nemen. Ouders die contact opnamen, de instructies van de KNVB, de pers, de selectie, trainers, begeleiders etc. allemaal wilden ze weten wat het standpunt van KMD was in deze kwestie? We willen het liefst spelen natuurlijk en u ontmoeten en dat “alles” gewoon doorgaat en dat we weer zo snel mogelijk normaal kunnen doen.

 

Maak er een corona vrije week van.

Peter van den Berg, voorzitter sv KMD

image1 image1