KMD steunt goede doel tegen dementie.

In samenwerking met Stg. Ouderenfonds en onze buren van de Zorgtuinderij organiseren de KMD-ers Wil Mieremet-Leeredam, Gerard Bleijenberg en Theo de Reuver het project Samen Bewegen voor mensen met geheugen problemen.

 

 

     SAMEN BEWEGEN.



Op vrijdag 20 september vindt er in en voor elke Westlandse kern een bewegingsactiviteit plaats in samenwerking met maatschappelijke instellingen. Want ook het blijven meedoen in de dagelijkse samenleving als je geheugenproblemen krijgt is heel belangrijk.
Voor Wateringen en Kwintsheul  zijn er activiteiten bij  KMD.   Als je ouder wordt, of gezondheidsproblemen krijgt en je conditie afneemt kun je actief blijven meedoen. Dit geldt ook voor iemand met geheugenproblemen. In samenwerking met KMD  is van 10.30 tot 12.00 uur de mogelijkheid om kennis te maken met walking voetbal  en andere sporten. Dit wordt begeleid door Theo de Reuver en Gerard Bleijenbergh.  Blijkt dit toch te intensief dan kan er ook bewogen worden onder leiding van psychomotorisch therapeut Annelies Sijben. Zij is zeer ervaren in de ouderenzorg en kijkt naar hoe men toch kan bewegen ondanks eventuele beperkingen. Bij slecht weer zullen er binnen allerlei sport- en spelmogelijkheden worden opgesteld. Na afloop is er een lunch van 12.00-13.30 uur om zo nog na te praten. Verder is er vrijdag 20-9-2019  open middag bij de zorgtuinderij.

 

Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door het Ouderenfonds en KMD.

Tijd: vrijdag 20-9-2019 van 10.30-12.00 uur bewegen

 Van 12.00-13.30 uur lunch

Locatie: SV  KMD,  Heulweg 32a 2291 BZ  Wateringen

 

U bent allemaal welkom, zodat wij  samen een gezellige en sportieve dag hebben.

Wij zien uit naar uw komst.

 

Voor vragen en om u aan te melden kunt u terecht bij:

Jet de Wit, programma coördinator zorgtuinderij

Tel 0174741990

Mail j.de.wit@pietervanforeest.nl

Of

Willy Mieremet-Leerdam, Casemanager dementie

Tel 0610781592

Mail w.mieremet@careyn.nl


                                           

                     

PvF PvF
Careyn Careyn
KMD KMD
NatOudeenfonds NatOudeenfonds