Nog 10 dagen tot de reünie

Nog niet ingeschreven? Doe het dan snel

Op zaterdag 27 april bestaan we 80 jaar. Echt waar...

We hebben daar al eerder een uitnodiging voor verstuurd. We vieren het de 26e april!  Het belooft een drukke en gezellige avond te worden. 

Vanaf 19.00 uur is ieder lid, oud-lid, sponsor, vrijwilliger, trainer etc, die ook maar iets met KMD te maken heeft gehad, van harte welkom. Muziek wordt door DJ Hennie verzorgd en aangepast, zowel qua volume als keuze, zodat iedereen zijn of haar (oude) herinneringen kan delen. Rond 22.00 sluiten we de avond af zodat iedereen de dag erna allemaal lekker ’fris’ Koningsdag kan vieren. 

 

Inschrijven reunie (https://page.co/lYY3)

De toegang is Gratis en de consumpties kunnen in de vorm van muntjes a €2,-/stuk  gekocht worden, bij wie anders dan ’good old’ Harry Meijers...

Ben je nog niet ingeschreven doe dat dan snel want we zitten bijna vol en we willen als organisatie, ook wat de veiligheid betreft,  graag weten wie er allemaal komen.

Voor meer info of vragen:
Marco Schregardus 06-53293488
Ton Moret 06-54293216
  
Met sportieve groet,
Organisatie Reünie 26 april 

 

Oude foto’s

 

Ton Moret verzorgt  een slideshow. Daarvoor hebben we nog oude foto’s nodig. Dus heb je die digitaal stuur ze dan naar website@sv-kmd.nl of als je ze alleen in de originele versie, dus op papiet hebt, leg ze even in het bakje VOG in de commissiekamer. Zet wel even op de achterkant je naam, zodat we weten van wie ze zijn. Oude foto’s meenemen op de avond zelf is natuurlijk ook leuk om oude herinneringen te delen.

 

KMDA-80-Reunie beeldmerk KMDA-80-Reunie beeldmerk