Reünie (oud)-veteranen:

Leuk elkaar weer te zien

 

Op 1 april was het zo ver. Waar een enkeling nog dacht aan een 1 april grap, was het toch echt waar. Om 15 uur verzamelden de oudgedienden in de KMD kantine en haalden weer oude koeien uit de sloot en lachten om grappen die alleen zij begrijpen. Uiteraard werden herinneringen opgehaald van onze fotoshoot waarmee we in 2010 nog de middenpagina van VI behaalden en brachten we een toast uit op die goeie ouwe tijd.

Uiteraard was Pistolen Paultje aanwezig, die al bijna een jaar aan het afbouwen is bij Alphia. Hij kreeg een mooie afscheidsspeech van Sjoerd, zoals alleen hij dat kan en als aandenken een gesigneerd exemplaar van het boek “De roerige wereld van Pistolen Paul”. Ook Ton het Kanon kreeg eindelijk zijn afscheid, waarom hij al minstens 7 jaar heeft gevraagd. Hij kreeg een mooi aandenken aan zijn roemruchte tijd bij KMD als speler, maar zeker ook als actief lid binnen allerlei commissies. Het was een gouden kanon, die mooi bij hem thuis kan staan naast de ton, die hij al eerder heeft gekregen. Verder was Good Old John the Comeback Kid aanwezig, maar hij heeft wel een jasje uitgedaan. Wij hopen allen van harte op een wonderbaarlijk herstel. Ook Siep kon niet ontbreken, inderdaad de zwager van Sjoerd. Talking about that, de bijna zwager van Paul, Maître Leo was er ook. Joop! zat er bij alsof er niks was gebeurd en is alweer bijna de oude, dit na zijn hartoperatie, en denkt er hard over om weer te gaan voetballen. Marcel Molentocht heeft zijn afscheid ook uitgesteld en gaat zaterdag sfeer proeven bij 7x7. Hertog Jan zat er bij alsof hij nooit is gestopt; hij is en blijft dan ook erg actief binnen de vereniging. Tinus Positivo zat er al maanden naar uit te kijken en had het naar zijn zin. Alex het Wonderkind was de enige die ontbrak op de fotoshoot, maar hoort er natuurlijk gewoon bij en genoot met volle teugen. Ad de Goeij was eigenlijk de enige die was gestopt, voordat wij Veteranen werden, maar wilde dit feestje niet missen. Meester Rob was eigenlijk verhinderd, maar heeft zo hard gereden dat hij toch nog een half uurtje mee kon maken. Ook Raymond “zonder scheendekkers” was van de partij en Haagsche Wimpie en Michael Bogaard schoven gezellig aan.

Tenslotte hebben de aanwezigen nog geposeerd voor een foto als mooie herinnering. Er wordt nu al gefluisterd om deze reünie als traditie in te voeren en jaarlijks te laten terugkeren.

Zo konden de Breje en Tic Tac Theo terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

kmd veteranen kmd veteranen
2024-04-01 16.21.27 2024-04-01 16.21.27