Trainersstaf KMD 2024-2025 is bekend.

Met plezier kan het bestuur melden dat de contracten van hoofdtrainer Dennis Roerade en zijn assistent Willem Verwoerd met 1 jaar zijn verlengd.

Dit geldt ook voor trainer Edwin Canten die het 2e weer onder zijn hoede zal nemen. 

Trainer Appie Chtatou is overgekomen van JO19-1 en zal samen met Patrick Reinigert, waarvan het contract ook is verlengd, het komende seizoen verantwoordelijk zijn voor de opleiding en begeleiding van de selectiespelers in O23-1. Appie Chtatou wordt hierbij tevens in de gelegenheid gesteld om als stagiair bij het 1ste, met begeleiding van Dennis Roerade de opleiding UEFA-B te volgen. 

Het contract van keeperstrainer Leon van der Meer is verlengd. In samenwerking met Tom Middendorp (TC keepers) is hiermee verdere ontwikkeling van de keepers gewaarborgd.

Met deze combinatie van vakkundige en gedreven vakmensen heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat de ambitieuze doelstellingen van de selectieteams maximaal worden ondersteund.

Johan Vogler die jarenlang op fantastische wijze invulling heeft gegeven aan de medische verzorging van de selectiespelers is in het nieuwe seizoen slechts op ad hoc basis beschikbaar. Daarom zijn we op zoek naar een vervanger! Op de vacature kan nog steeds worden gereageerd

 

Onderschrift foto v.l.n.r. Patrick Kriek, Dennis Roerade, Willem Verwoerd, Pieter Martens

 

fc38f56f-99de-44d3-8610-76ac7a0d0b60 fc38f56f-99de-44d3-8610-76ac7a0d0b60