OldStars: Weg met de Geraniums!

S.v. KMD en het Ouderenfonds vinden het belangrijk om mensen gezond te laten leven en met elkaar in contact te brengen. In het geval van OldStars zijn dat 60-plussers.

Voetbal is een teamsport en zorgt per definitie dus al voor meer sociale contacten. Met OldStars slaan s.v. KMD en het Nationaal Ouderenfonds de handen ineen om zestigplussers (weer) aan het voetballen te krijgen. Door samen te voetballen komen deze 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. Het sociale element van voetbal speelt met name bij deze doelgroep een belangrijke rol. De spelregels zijn uiteraard aangepast aan de doelgroep. Deze zijn hier na te lezen (https://oldstars.nl/wp-content/uploads/2018/05/OldStars-walking-football-spelregeldocument.pdf).

Wil je lekker bewegen en actief bezig onder leiding van een deskundige trainer en daarna ongedwongen een hapje en drankje in de kantine? Ben je (of ken je) een 60-plusser die voetbal nog steeds het leukste spelletje vindt? Meld je dan aan via oldstars@sv-kmd.nl (mailto:oldstars@sv-kmd.nl) of bel Theo de Reuver: 06 4795 3785.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Kom dan kijken op het KMD Old Stars toernooi op 18 augustus 2018. Aanvang 15.30 uur op het terrein van s.v. KMD te Wateringen. Met onder andere ex-Internationals en OldStars-teams van BVO’s. 

Kom weer voetballen. Weg met de Geraniums!

Poster-Old-Stars Poster-Old-Stars