kmd 1 zaalkampioen

KMD 1 Zaal pakt Kampioenschap

Maandagavond heeft het KMD zaalteam het kampioenschap in de 4e klasse binnengehaald.
KMD trad tegen directe concurrent Haagse Hout aan in Overbosch zaal. Na een evenwichtig begin wist KMD na tien minuten de gelijkmaker binnen te tikken. Met rust stond de score op 4-1. De punten en het kampioenschap leken binnen handbereik, maar Haagse Hout herstelde zich uitstekend en na 5 minuten na de rust hadden ze de 4-3 erin liggen.

Een spannend slot diende zich aan. Maar KMD deed wat ze het hele seizoen al deden, scoren. Na een aantal mooie acties liep de score uit. Uiteindelijk bracht Wouter Lagrauw de score op 9-3. Een terechte overwinning en een verdiend kampioenschap.

Met maar maar liefst meer dan 200 doelpunten kunnen ze terugkijken op een geweldig jaar. Komend seizoen promoveren ze naar de derde klasse ook daar zullen ze een gooi doen naar het kampioenschap.