Welkom bij KMD

Welkom bij KMD

 

Het seizoen is inmiddels begonnen met oefen en bekerwedstrijden en het is weer ouderwets druk op KMD. Ook de eerste bestuursvergadering van dit seizoen vond de afgelopen maandag plaats. En de eerste belangrijke datum is bekend. Schrijf vrijdag 4 november as. maar alvast op in de agenda, dan is de Algemene Leden Vergadering.

 

Wat een mooi weer was het deze week. Misschien te warm om te voetballen, maar om lekker te kijken prima zo langs de kant. De afgelopen week werd elke avond op de velden gespeeld of getraind. En dat is hard nodig want volgende week begint de competitie en Heren 1 opent met een uitwedstrijd tegen Maasdijk. 

Op korte termijn is er in ieder geval dringend behoefte aan uitbreiding van de barmedewerkers.

Ik hoor mezelf nu repeteren want vorig jaar waren er ook opstartproblemen. Gelukkig kwam het toen nog goed na een actie en dringende verzoeken, maar we naderen het punt waarbij teams verplicht worden gesteld om bardiensten te draaien of de contributie te verhogen. Zo ver is het gelukkig nog niet en kunnen enthousiaste leden zich aanmelden bij Caroline Soer ,één van de ander barcommissie leden of via barroosterkmd@gmail.com

 

Zaterdag had het bestuur ook een ludieke “burenactie”opgezet. Dankzij Rene van Paassen kregen veertig buren de heerlijkste tomaten in een kistje en een mooie brief met bedankje onder het motto “beter een goede buur dan een verre vriend”. Nu maar hopen dat ze niet met de tomaten gaan gooien als er weer eens bal over de omheining verdwijnt of overlast wordt ervaren. Er werd in het algemeen goed gereageerd op deze geste. En met de vereende kracht van Marten Damen, Carin Schaaff en Gerrit de Waard was dit klusje zo gepiept. Ik stond op een gegeven moment zelfs in de tuin een wedstrijd te bewonderen, want er zijn ook buren die genieten van het voetbalspel en het geluid.

 

Op vrijdagavond liet het geluid ons in de steek op de jeugdkader avond. Gelukkig had onze nieuwe jeugdvoorzitter, Anton Wouters, zijn voorbereiding goed voor elkaar en konden met wat hulp boxen toch geluid worden getoverd bij de ondersteunende filmpjes. En jongens, wat was dit een gave en informatieve avond. De commissies van de scheidsrechters, integriteit (normen en waarden), de trainers, de technische commissie, ze konden allemaal hun verhaal kwijt aan het aanwezige kader. Ik zag dat de neuzen goed stonden en heb veel vertrouwen in het nieuwe seizoen. 

 

Maak er een mooie week van.

 

 

Peter van den Berg, voorzitter SV KMD.

 

 

image image